Un numar Infinit de Universuri


Pentru fiecare decizie, odata cu fiecare alternativa posibila, un alt univers este format. In fiecare din aceste univresuri, totul este identic, cu exceptia faptului ca, in loc sa beti apa acum, veti bea bere, cafea sau Fanta. In alt univers totul este identic, cu exceptia faptului ca, daca v-ati decis sa nu fumati de la o varsta tanara, in celalalt univers veti arata ceva mai bine. In alt univers, aveti o masina BMW, pe cand in universul acesta aveti doar o motocicleta. Si exemplele pot continua la nesfarsit. In universuri foarte similare cu cele ale noastre, exista versiuni in care voi sunteti deja morti ca mic copil, adolescent, om matur etc. Iar motivele pot fi enorme: poate ati muri electrocutat(a) sau ati avut un accident, ori din cauza unei pneumonii sau ati fost omorat(a) de un criminal feroce. Oricare din aceste posibilitati sunt absolut posibile. In alte universuri sunteti deja morti din fiecare cauza de moarte posibila si imaginabila. De fapt, trebuie sa fie asa, intrucat doar imaginandu-va vreodata posibilitatea, acest lucru s-a si intamplat deja.

Cum tii Masina in Siguranta


Daca ai o masina de care iti pasa, este bine sa incerci sa o tii cat mai mult in siguranta pentru a evita costuri suplimentare care sa-ti creeze adevarate neplaceri financiare. Din punctul meu de vedere, indiferent de locul in care isi parcheaza masina, orice om are nevoie de o alarma auto cu inchidere centralizata. De ce? Pentru ca este mai bine sa previi decat sa tratezi, cum ar spune medicii. Cu totii stim cat de greu este uneori sa dormi linistit daca ti-ai parcat masina intr-un loc mai... nepotrivit. Fie ca este vorba despre o alee intunecata, fie ca este vorba despre locul de parcare al altei persoane, trebuie sa avem mereu in vedere faptul ca exista oameni care ti-ar putea provoca pagube materiale fara sa clipeasca, iar asta din cele mai insignifiante motive.

Bineinteles, exista si cazuri in care oamenii iti pot lovi masina fara intentie. De exemplu, daca ai parcat prea aproape de masina vecinului, este posibil ca acesta sa iti loveasca portiera atunci cand iese din masina fara sa intentioneze acest lucru. Dar pentru ca foarte multi oameni ar incerca sa-si acopere urmele si sa nu-ti dea de stire despre ce s-a intamplat, sunt de parere ca este mult mai sigur daca iti cumperi o alarma care sa te atentioneze atunci cand este cazul. In concluzie, exista doua moduri in care iti poti tine masina in siguranta. In primul rand, ai grija sa nu deranjezi pe nimeni si sa parchezi intotdeauna doar in locuri propice, destinate parcarii. In al doilea rand, alarma auto este cel mai bun mod de a fi avertizat atunci cand cineva iti atinge masina si de a tine hotii la distanta de automobilul la care probabil tii oricum destul de mult.